CORONA INFO


Våra medarbetare tar corona viruset på största allvar

Situationen i världen och i vårt närområde med anledning av utbrottet av nya corona viruset påverkar var och en av oss på olika sätt. Våra tankar går främst till människor som direkt påverkas av sjukdomen covid-19.

På Re:bel kitchen ser vi att vårt ansvar i första hand är att prioritera hälsan hos våra medarbetare och gäster samt att göra vad vi kan för att förhindra fortsatt spridning.

Vi bevakar utvecklingen och följer rekommendationer som utfärdas av Folkhälsomyndigheten och övriga myndigheter. Vi har även en pågående dialog med branschorganisationen Visita och vidtar åtgärder i enlighet med Visitas rekommendationer för besöksnäringen.

Vi har dessutom vidtagit flera försiktighetsåtgärder. Bland annat har vi skärpt och utökat våra rengöringsrutiner ytterligare. Framförallt prioriterar vi rengöring av kontaktytor såsom kortterminaler, kaffestationer, dörrhandtag, handfat och toaletter.

Vi har även skyltat upp i restaurangen om att hjälpas åt att undvika trängsel och köer samt minskat antalet sittplatser. Vi uppmanar dessutom våra gäster att sprida ut tidpunkten för sina luncher för att minska antalet samtidiga gäster i restaurangen samt har ökat vår kapacitet för take away.

Vi gör också förberedelser för hur vi snabbt kan hantera en eventuell eskalerande situation och hur vi anpassar vår service och verksamhet därefter. Om vi får direktiv från myndigheter eller vi måste göra annan bedömning är vi beredda att vidta andra åtgärder.

Vi tar de utmaningar som utbrottet av nya coronaviruset medför på största allvar och sätter hälsa och säkerhet först. Vi gör vårt yttersta för att ge dig som gäst fortsatt service.


 

©Copyright Rebel kitchen 2020
Integritetspolicy
Cookies